Lancering Productive! Magazine

Lancering Productive! Magazine

Op donderdag 18 december 2014 is het eerste nummer van het wereldwijde Productive! Magazine in het Nederlands verschenen. Het magazine, dat alleen in digitale vorm wordt uitgebracht, is mogelijk gemaakt door Nozbe en Think Productive Benelux. Het doel van het magazine is om lezers te inspireren met praktische en tijdloze artikelen op het gebied van persoonlijke productiviteit, motivatie, creativiteit en timemanagement.

Michael Sliwinski is oprichter van het bedrijf Nozbe en daarnaast hoofdredacteur van het wereldwijde Productive! Magazine. Naast deze Engelstalige versie bestaan er lokale versies van het magazine in Polen, Spanje en Japan. Dit zijn geen vertalingen, maar aparte edities met artikelen geschreven door lokale experts. Vanaf 18 december is de Nederlandstalige versie verkrijgbaar.

Iedere editie van het magazine bevat naast een interview met een bekende productiviteitsgoeroe, ondernemer, blogger of coach, 7 artikelen met praktische tips en informatie die lezers meteen kunnen toepassen in hun eigen werk of leven. Alle auteurs hebben hun sporen verdiend door jarenlange ervaring in het werken met individuele klanten en bedrijven.

Bart Timmers van Organiseer je Praktijk heeft een artikel geschreven voor het eerste nummer over gestructureerde chaos in de huisartsenpraktijk. De hoofdredacteur van de Nederlandstalige versie van het blad is Fokke Kooistra, directeur van Think Productive Benelux en Organiseer je Praktijk en één van de eerste personen in Nederland die zich ruim 12 jaar geleden begon bezig te houden met productiviteit.

“We hebben in deze tijd goede, productieve gewoontes nodig en dat is waar het om gaat bij het Productive! Magazine. Ik ben heel erg blij om deel te nemen aan het Nederlandse Productive! Magazine en ik ben erg blij met Fokke Kooistra als hoofdredacteur.” Aldus Michael Sliwinski, CEO en oprichter van Nozbe.

Het magazine verschijnt 4x per jaar en is gratis te lezen via de website www.productivemag.nl en is ook te downloaden via de Appstore en Google Play.