Ons team


Het team achter Organiseer je Praktijk bezit samen de ideale combinatie van gedegen kennis van de (huisartsen)praktijk, ruime ervaring met training en coaching, een frisse blik van buiten en expertise op het gebied van productiviteit en slimmer werken.


 

Marcel van den Berg

Oprichter, trainer en coach

Marcel is een dynamische trainer, consultant en ondernemer. Hij heeft brede werkervaring in verschillende functies in binnen- en buitenland. Marcel heeft de afgelopen jaren honderden mensen getraind en gecoacht om slimmer te werken en tijd te besparen. Zijn vrouw is huisarts en door haar verhalen en ervaringen kwam hij op het idee om Organiseer je Praktijk op te richten en huisartsen en andere praktijkhouders te helpen.

Bart Timmers

Huisarts (opleider)

Bart is huisarts(opleider) in ’s-Heerenberg. Hij past al jaren methodes en principes over slimmer werken toe in zijn eigen praktijk. Hij is een veelgevraagd spreker op congressen en geeft regelmatig workshops. Hij is expert op het gebied van e-Health en het gebruik van apps in de medische praktijk.

Fokke Kooistra

Organisatiecoach

Fokke is organisatiecoach en expert in slimmer werken en productiviteit. Hij is een veelgevraagd spreker en coach. Al meer dan tien jaar is hij gepassioneerd door productiviteit en slimmer werken. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen uit allerlei soorten organisaties. Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven.