Hoe is het om met Organiseer je Praktijk te werken?

Als u met ons werkt helpen we u om uw praktijk als geheel beter te laten functioneren. Hieronder staan een aantal mogelijke resultaten die u kunt bereiken:

U krijgt meer gedaan in minder tijd doordat u uw werk en praktijk slimmer hebt georganiseerd.
U krijgt meer werkzaamheden gedaan door zelf te doen of te delegeren. U maakt bewustere keuzes over het omgaan met uw tijd.
U heeft het gevoel dat u meer grip en controle heeft over uw dag en uw werkzaamheden.
De samenwerking in de praktijk verloopt beter. Alle praktijkmedewerkers hebben meer grip op hun werk en hun tijd en iedereen weet waar hij aan toe is.

Wat zijn onze uitgangspunten?

De zorg voor patiënten staat centraal. Het analyseren van de praktijk en onze tips en adviezen hebben als doel om te zorgen dat er betere zorg en service wordt verleend.
De praktijk moet een leuke plek zijn om te werken. Werk moet zodanig worden ingericht dat medewerkers duidelijkheid hebben, met plezier naar hun werk gaan en tot hun recht komen.
De praktijk is één geheel. Dat betekent dat we alle medewerkers betrekken in het proces en gaan voor resultaat voor de gehele praktijk.
Principes van productiviteit en slimmer en effectiever werken zijn nuttig en goed toe te passen in een praktijk. Bovendien kan iedereen dit leren.

Onze werkwijze

We zijn betrouwbaar in onze manier van werken. Afspraak is afspraak.
We communiceren helder en duidelijk. U weet van te voren precies waar u aan toe bent.
We zijn open en eerlijk in onze manier van werken. Dit hebben we overal in doorgevoerd. Dit geldt voor alle manieren waarop u met ons te maken heeft; onze website, offertes, facturen en andere communicatie. We durven ook eerlijk te zijn in onze adviezen en suggesties aan u.

Dit maakt Organiseer je Praktijk uniek

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor praktijken in de eerstelijnszorg. Dus we kennen uw werksituatie en uitdagingen. Onze producten sluiten aan bij uw praktijk.
Ons team is een unieke combinatie van experts uit verschillende vakgebieden met zowel professionals uit de eerstelijnszorg als ervaren trainers en consultants op het gebied van productiviteit en slimmer werken.